SimsSandra

Direktlänk till inlägg 6 januari 2013

Fråga: Hur tar man bilder så att kontrollpanelen syns?

Av Sandra - 6 januari 2013 19:48

Såg nyss att jag fått en fråga om hur man tar bilder så att konstrollpanelen (humör, önskningar ovs.) syns. Tänkte svara på frågan rakt av men märkte att det blev jätterörigt så jag gör ett inlägg om det istället. Dessutom känns det som en fråga som ställs rätt så ofta så det är nog lika bra att göra ett inlägg om det! 


Tänk på att den här guiden är till Windows, så jag är inte säker på att allt funkar på Mac-datorer.


För att ta en bild så att kontrollpanelen syns så tyrcker man på Print Screen-knappen. Print Screen-knappen sitter högt upp på tangentbordet ovanför backspace-knappen. Här är en bild så att ni förstår:


Bildkälla


Okej, bilden var jätteotydlig och visar ingenting, så om inte vet var knappen sitter får ni säga till så skaffar jag en bättre bild/gör jag en bättre beskrivning. Om ni vet var knappen sitter så går du in på sims och "paintar" det du vill ha på bild genom att klicka på knappen när det du vill ha med på bilden finns med på bilden. 

Vi kan säga att jag vill visa er vad som finns i min sims katalog, så då går jag in i min sims katalog och trycker på Print Screen.


När du är klar med det går du ut från sims (snabbast genom att trycka på windows-knappen om du har en windowsdator) och öppnar Paint. Paint är ett gratis ritprogram, eller ett minimalt redigeringsprogram som följer med alla windowsdatorer vad jag vet. Om det följer med Mac vet jag inte men det får ni gärna säga till om det gör/inte gör. Om du inte vet var du kan hitta Paint så sök på det i sökrutan.  


Öppna Paint och klicka på knappen som jag har ringat in (det blev väldigt ddåligt men den är i alla fall högt upp till vänster). Då kommer bilden du paintade komma upp. Om du har kopierat en bild efter att du paintat kommer det upp istället. 
Bilden går att spara och använda nu om du vill det, men då blir den väldigt stor och otydlig om du bara ville visa något speciellt. Så då kan du beskära det du ville ha med på bilden. Det gör du genom att klicka på Beskär (åt vänster bredvid klistra in). Ringa in det du vill ha med på bilden och klicka på Beskär igen. 


 


När du har beskärt bilden som du vill så sparar du den genom att klicka på Spara-knappen (högt upp åt höger). Nu är bilden klar att använda! 


 


Jag gjorde säkert guiden så övertydlig att det verkar jättekrångligt men det är superenkelt. Om det var något du inte förstod eller som fungerar dåligt för dig så säg till

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sandra :3

7 januari 2013 11:41

Tack! Har alltid hur man gjorde det :3
Förresten, menar du inte 'Print Screen' istället för 'Paint Screen'?
^.^

Sandra

7 januari 2013 13:42

Vad, bra att guiden hjälpte. :)
Oj! Jo jag menar Print Screen, ska ändra!

 
Emilia

Emilia

7 januari 2013 17:25

Jag har ett problem; Min Print Screen-knapp fungerar inte! :O Den kan inte vara sönder, det är jag säker på, och jag spelar på en Windows. Vad är felet?

http://sims-emilia.blogggplatsen.se

 
Emilia

Emilia

7 januari 2013 20:15

Aha, nu fungerar det! xD Tack för en bra guide! :)

http://Sims-emilia.bloggplatsen.se

 
Thesims3vici

Thesims3vici

20 januari 2013 11:18

Det går inte. :( När jag klickar på klistra in så kommer det bara upp en svart bild. Varför då?

http://thesims3vici.bloggplatsen.se

Sandra

20 januari 2013 14:14

Jag vet inte varför men jag har hört att det kan bli så. Prova att gå in på dom tre knapparna>Alternativ>grafik och sen aktivera fullskärmsläge. Då ska det nog gå bra. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra - 15 juli 2013 12:01


    Så ja. Jag tänkte bara säga att jag har tagit bort allt mitt CC (förutom det som kommer från The Sims 3 Store) eftersom min dator laggade jättemycket efter att jag intsallerat Semesterparadis och Universitetsliv. Man orkade knappt spela efte...

Av Sandra - 12 juli 2013 20:53

    :DDDD   Hej! Igen. Min blogglust har inte varit den vidare på sistone, även om min simslust är som vanligt. Men några inlägg kanske jag får fram av det ^ hoppas jag, utan anmärkningsvärt jämn uppdatering eller så. Några fakta, kläderna/h...

Av Sandra - 30 maj 2013 19:51

Video:   "Välkommen till Dragon Valley, ett mysiskt och sägenomspunnet land. Det är många år sedan någon vuxen drake satte skräck i den här fridfulla staden, men än är det inte tid att andas ut. Alvsimmarna i Dragon Valley jobbar hårt för a...

Av Sandra - 29 maj 2013 06:00

  2014 ska The Sims 4 släppas! Dock så har det släpps i stort sett 0 fakta om spelet. därför tänker jag dela med mig av mina personliga åsikter i det här inlägget:    Jag kommer ihåg hur pepp jag var inför Sims 3! Det var nog det som räddade...

Av Sandra - 28 maj 2013 06:00


magiskatomtar kan få barn? Har du två magiska tomtar utplacerade på tomten kan du plötsligt märka det även har dykit upp en tredje tomte; en tomtebebi! Tomtebebisen brukar hålla sig nära en av sina föräldrar.      Visst är det lite roligt? O...

Sul sul!


Vad roligt att du har hittat min blogg! Jag som driver bloggen heter Sandra och är elva år. Bloggen handlar - som du kanske ser - om sims som jag har spelat sen vintern 2008 när jag fick sims 2 med jultidningarna.

Jag på Sims3.com

Bli gärna än med mig på sims3.com! Där heter jag Vetre98

 

vetre98

Sandra Svarar

Ställ så många frågor du vill, jag blir bara glad! Men tänk på att:

 

-Frågor som "Kan du kolla på min blogg?" tas bort.

-Jag har en PC dator och vet ingenting om Mac.

-Sök i sök rutan innan du frågar. 

-Skicka bara frågor om sims. Inget löjligt. 

-Om det är utanför sims så får du gärna berätta om du har en Mac-dator eller PC-dator.

33 besvarade frågor

Länkar

Kommentarregler

Jag blir jätteglad av kommentarer, så kommentera så mycket du vill! Men tänk på att:

  

-Reklam tas bort så fort som möjligt, så det är bättre att du skriver vad du tycker om själva inlägget och hoppas att någon klickar på dig då. 

-Jag tål kritik, men andra läsare kanske inte gör det. Så om du blir sugen att kritisera nånting, så kritisera mig och inte mina läsare, tack. 

-Skicka bara samma sak 1 gång,  tjata inte. Jag blir förståss inte arg om du råkar skicka dubletter, men tjat är inget för mig. 

Omröstning

På vilken sida tycker du jag ska ha menyavdelningen?
 Vänster
 Höger

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimsSandra med Blogkeen
Följ SimsSandra med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se