SimsSandra

Senaste inläggen

Av Sandra - 14 november 2012 20:22

 

Hittade den inte på svenska, men nu blir väl i alla fall mina norska läsare (som förmodligen inte finns) glada. xP 

 


Japp, imorgon släpps det nionde expansionspaketet i The Sims, men dom som har förbokat det har i alla fall fått det idag ... men eftersom jag fyller år "så snart" så kommer jag att få det på min födelsedag,  7 december, som jag har sagt, 100 gånger förut, vill bara att ni ska veta. Men jag är ju så klart inte ensam om att inte ha köpt det ... VÄL!? Och FÖRLÅÅT för att uppdateringen har varit nere men jag har varit ... hmm .. upptagen. Ska försöka få upp den igen nu i alla fall 


 


Bye alle nordmenn og håper du er (finns). :D Isafall får ni gärna börja kommentera för ni är väldigt tysta av er ...

ANNONS
Av Sandra - 11 november 2012 16:07

Med den nya uppdateringen så följer det ju, som många säkert vet, med ett nytt ritningsverktyg. Jag som inte är sådär jättebra på att bygga hus blev såklart glad och satte mig igår och byggde ett hus. Nu är det uppe på exchange! Här är några bilder: 


Utsidan:

 
   


Insidan - Undervåningen:


     

Vardagsrummet, det första du ser när du kommer in.


   

Köket.


     

Matsalen.


       

Toaletten som jag av någon anledning valde ett jättefult kakel till ...


   

Ett av sovrummen.


     

Arbetsrummet, eller "datarummet".


 

Hela undervåningen och tomten.


Övervåningen:


     

Rummet du kommer till när du går upp för trappen, väldigt enkelt.


       

Ett till sovrum.


     

Barnrummet.


 

Hela övervåningen (lite av undervåningen blev ju också med så det blev lite rörigt, men hoppas ni förstår).


Vill du ladda ner det kan du klicka här. Gillar du det är det jättesnällt om du rekomenderar!


ANNONS
Av Sandra - 8 november 2012 20:06

Nu har det läckt ut en hel del bilder och en trailer från The Sims Wiki på det nya prylpaketet The sims 3 70's, 80's & 90's stuff! 

 

File:1000473 screenshot 01.jpg


File:1000473 screenshot 02.jpg


File:1000473 screenshot 03.jpg


File:1000473 screenshot 04.jpg


File:1000473 screenshot 05.jpg


File:1000473 screenshot 06.jpg
 Trailern gick inte att lägga upp när jag försökte, men du kan se den här.

 

Hur tycker ni att prylpaketet verkar? 

Av Sandra - 6 november 2012 20:39

  

Tack Misan för det absolut 9435772 gånger bättre namnet till temat! :D 

 

Pengaträdet


"Tack vare de inflationsdrivna kapitalisterna

på markövertagen så växer faktiskt pengar på träd!" 


Pengarädet är en växt som går att hitta genom ett frö eller genom fusket buydebug. (Uppdatering: Det går också att få på resturangen eller om du letar efter älvor i älvhuset!)  hitta om du Vill du hitta fröet kan du tänka på att det ofta ligger på ett område där det finns många andra unika växter, som dödsblomma eller livsfrukt. Eftersom pengaträdsfröet är ett ovanligt sällsynt frö så måste du ha färdighet 7 för att plantera det.


 

Två växande pengaträd.

 

Har du helt enkelt inte tid att leta igenom hela stan efter ett frö kan du skriva in fusket testingcheatsenabled true och sen buydebug, klicka på frågetecknet son dyker upp som en ny kategori i köpläget och placera ut några stycken. 

 

 

 

Som du ser är det sedlar i stället för blad och små pengapåsar växer på trädet när det är redo att skördas. Då kommer simmen som skördar trädet helt enkelt att plocka ner pengapåsarna och dom kommer hamna i dens katalog.

 

  

  

Pengapåsarna går att lösa in mot simdaler, och du kan få olika summor på påsarna, men dom brukar ge nånting runt 60-40 simdaler. Och vill du bara ha påsarna och stå kan du ha det också. 

 

 

 

Eftersom pengapåsarna inte går att plantera så går inte trädet att "föra vidare", men det verkar som om dom är odödliga eller i alla fall vissnar långsammare (?). Så vem som än har berättat för er att pengar inte växer på träd; det var en lögn! 
Av Sandra - 5 november 2012 19:30

Satt och besvarade alla era fina kommentarer så jag glömde nästan bort att jag skulle skriva ett inlägg. <3<3<3<3


"Skapa en perfekt japansk restaurang eller matsal och sätt fräs på middagen! Imponera på gästerna med teppanyakigrillen från Chun AB och fräscha upp din matsal med lite japaninspirerad inredning. En modern minimalistisk stil och måltider som verkligen levererar. 'Itadakimasu! Japaninspirerade måltider' fixar biffen!""Itadakimasu! Japaninspirerade måltider" är alltså ett nytt set till store som passar jättebra om du vill göra en japaninspererad resturang eller matsal. Premiumföremålet som följer med är en Teppanyakigrill. "Är din sim trött på att laga samma gamla mat, kväll efter kväll? Vill du hitta ett nytt spännande sätt att ta din matlagning till nästa nivå? Då kan teppanyakigrillen från Chun AB vara precis vad din sim behöver för att sätta lite asiatisk piff på menyn. Laga traditionella teppanyakirätter, skjut upp eldkvastar ur lökvulkanen, eller förbluffa åskådarna med lite äggjonglering!"

 


 

Simmarna kommer att kunna laga japaninspererade rätter och även trixa med en massa coola trixs. Grillen kommer även att behöva städas precis som en vanlig grill eller spis och kommer att kosta 500 simpoints när den släpps för sig själv. 


Andra saker som följer med:


                 


Settet går att hitta här och kostar fram till 16 november 1 250 simpoints. Sen kommer den att kosta 1 400 simpoints.Har ni köpt settet? I så fall: Vad tycker ni? 

Av Sandra - 3 november 2012 06:00

Om man går in på exchange för att hitta fina hus att ladda ner, så kan det ju vara rätt så svårt att hitta rätt, särskilt om man inte vill ha en massa CC som ser jättekontigt ut när simmarna använder det. Men då kan jag tipsa om en person som gör jättefina CC-fria hus: Curtisparadis! 


 


Curtisparadis hus är fantastiska (i alla fall dom jag har laddat ner) och om du också behöver nya hus till dina simmar tycker jag att du ska kika in i hans studio. Han har b.la gjort familjen Cullen (om jag inte har helt fel nu?) i Twilights hus.


 Jag är inte sådär jätteintresserad av Twilight, men huset är verkligen jättesnyggt! Vill du ladda ner just det huset kan du klicka här, vill du komma till hans studio kan du klicka här.


Av Sandra - 1 november 2012 14:00

Spökeridagen är höstfestivalen i The Sims 3 Årstider. Det är en dag på året du kan sätta på sig en kostym och gå ut på bus eller godis, precis som halloween i riktiga livet! Både barn och vuxna kan gå bus eller godis, det är bara att sätt på sig en dräkt och köra på. Alla simmar har en förbestämd dräkt att ha på sig, men skulle du vilja välja själv är det bara att gå till garderoben och välja och vräka. Du kan vara allt från koplanta till alien! 


 När du väljer att gå bus eller godis kan du antingen gå med en grupp eller ensam. Ett smart tips för att kunna gå efter utegångsförbudet är att ha en vuxen med sig när man går. Eller att ha egenskapen upprorisk! Du börjar att gå din rundtur genom att klicka på ett hus, sen kommer simmen/simmarna att gå från hus till hus tills dom inte orkar mer. Av dom som öppnar dörren kan simmen få godis eller säsongsbetonade magiska tomtar (som jag förstod det) om dom har tur.


 


Men en  sim med kort stubin kan lätt bli arg om den går förbi ett tomt hus. Pumpalyktor och soptunnor, ta skydd! 


 


När Spökeridagen tar slut finns bara vinsten kvar: godis! Men se till att inte äta mer än din vinst, om du inte vill bli så över speedad så du måste springa några varv runt huset ...


 


Av Sandra - 31 oktober 2012 18:14

    

I det här "temat" kommer jag att skriva om dom ovanliga växterna i The Sims  3, ex. dödsblomma. Det kommer förmodligen bara bli 3 inlägg om det här men hoppas ni gillar det ändå. XD 

 

Dödsblomman


Dödsblomsbusken går att hitta på kyrkogården i Sunset Valley, eller som ett frö någon annanstans i stan om du har tur. När du hittar fröet så kommer det inte att stå vilket slags frö det är, och du måste vara i nivå 7 för att kunna plantera det. Det går först att se om det är en dödsblomsbuske när busken är fullvuxen. 


 

Dödsblommsbusken på kyrkogården i Sunset Valley. Men det enklaste sättet att få blomman är genom att skriva in fusket testingcheatsenabled true och sen buydebug on, gå in i köpläget, klicka på den nya kategorin med ett frågetecken och klicka på växtkategorin. Sen är det bara att leta reda på Autojord: Plantera dödsblomma och sätta ut så många buskar du vill. Se till att minst en buske har blommor i sig; vissa har inte det. 


   

Av dom fyra buskar jag placerade ut hade bara två blommor! 


När du väl har hittat blomman (oavsett på vilket sätt) så är det bara att skörda den, precis som en vanlig växt. Nu har du dödsblomman i din katalog! En dödsbloms buske lämnar bara en blomma, och direkt efter att den har skördas så dör den. Det går att plantera dödsblomman du fick, men då måste du ha nivå 7 i trädgårdsarbete.


         


Vad ska jag med den här till?


Om simmen som har dödsblomman i sin katalog dör, så kommer den att ge döden blomman när han kommer för att hämta simmen. När han får blomman kommer han att bli så glad att han låter simmen leva! 


           

 

I natt (klockan 2, ZzZ)  åker jag till London, så chaooo! Har tidsinställt inlägg men kommer alltså inte att svara på frågor eller kommentarer. Ni klarar er väl? ;) Sul sul!


Vad roligt att du har hittat min blogg! Jag som driver bloggen heter Sandra och är elva år. Bloggen handlar - som du kanske ser - om sims som jag har spelat sen vintern 2008 när jag fick sims 2 med jultidningarna.

Jag på Sims3.com

Bli gärna än med mig på sims3.com! Där heter jag Vetre98

 

vetre98

Sandra Svarar

Ställ så många frågor du vill, jag blir bara glad! Men tänk på att:

 

-Frågor som "Kan du kolla på min blogg?" tas bort.

-Jag har en PC dator och vet ingenting om Mac.

-Sök i sök rutan innan du frågar. 

-Skicka bara frågor om sims. Inget löjligt. 

-Om det är utanför sims så får du gärna berätta om du har en Mac-dator eller PC-dator.

33 besvarade frågor

Länkar

Kommentarregler

Jag blir jätteglad av kommentarer, så kommentera så mycket du vill! Men tänk på att:

  

-Reklam tas bort så fort som möjligt, så det är bättre att du skriver vad du tycker om själva inlägget och hoppas att någon klickar på dig då. 

-Jag tål kritik, men andra läsare kanske inte gör det. Så om du blir sugen att kritisera nånting, så kritisera mig och inte mina läsare, tack. 

-Skicka bara samma sak 1 gång,  tjata inte. Jag blir förståss inte arg om du råkar skicka dubletter, men tjat är inget för mig. 

Omröstning

På vilken sida tycker du jag ska ha menyavdelningen?
 Vänster
 Höger

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimsSandra med Blogkeen
Följ SimsSandra med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se