SimsSandra

Senaste inläggen

Av Sandra - 12 december 2012 21:06

Nu har bloggen änligen fått en lite juligare design! 

Vad tycks? 

 

 Om texten är svår att läsa så säg till så ändrar jag den. 

ANNONS
Av Sandra - 11 december 2012 06:00

Det belönar Konkurrenskraftig Eater.png Tävlingsätare - Det bottenlösa hålet i din sims mage ger ett över tag mot andra i ätartävlingar. Tävlingsätare blir aldrig illamående eller eller proppfulla under dessa tävlingar. Kostar 5000 Livslånglycka-poäng.


 Lt belönar Festival Frequenter.pngFestivalstammis - Festivalstammisar vet hur man får ut det mesta av festivaler. Din sim kommer vinna fler festivalbiljetter och får rabatter i marknadsstånd, ansiktsmålningsstånd och pusstånd. Kostar 5000 poäng. 


Lt belönar Simmunity.pngSimmunitet - Du har superimmunitet  som gör att du inte blir illamående, sjuk eller allergisk. Kostar 7500 poäng.


Lt belönar immuna mot Cold.pngImmun mot kyla - Simmar som är immuna mot kyla håller sig alltid varma och sköna. Kostar 10 000 poäng.

Lt belönar immuna mot Heat.pngImmun mot hetta - Simmar som är immuna mot hetta kan få en fin solbränna utan att någonsin svedda sig. Kostar 10 000 poäng. 


Det belönar All Weather Champion.pngAllvädersmästare - En mästare under alla årstider. Din sim är en naturbegåvning i snöbollskrig och vattenballongskrig, är en skridskoåkare och snowboardåkare på av världsklass och kan bygga snögubbar, igloos och göra snöänglar i rasande fart.  Kostar 10 000 poäng. 

 

Det belönar The Cloud-inator 9000.pngMolnskapare 9000 - Molnskaparen ger dig inget mindre än kontroll över vädret (även om det är i extremt lokalt format). Mycket lättskött: Bara peka, skjut och skratta naturen rätt i ansiktet. Kostar 30 000 poäng. 

 


     

Molnskapare 9000 är alltså en manick som kan skjuta upp ett litet moln av regn eller snö 

över en annan sims huvud så den börjar springa runt på tomten i panik i en liten stund. 


Lt belönar Climatron Kontroll Unit.pngKlimatkontroll - Varje galen vetenskapsman med självaktning drömmer om det här: en maskin som kan kontrollera vädret. Vare sig du vill använda den för att förstöra världens grödor eller bara vill få vädergubben på TV att verka dum, så är Klimatkontrollen lösningen. Kostar 40 000 poäng. 

 


    

ANNONS
Av Sandra - 9 december 2012 06:00

Meteordöd är dödssättet som följer med Drömjobb.

Att en meteor kraschar i din stad är väldigt ovanligt, men när det händer kommer en massa simmar springa ut på gatan och titta upp i skyn. Och någon sim i ditt hushåll kommer kanske undra varför det helt plötsligt blev så mörkt ...


 


Zoomar du ut en bit så kan du se när meteoren slår ner i din stad med ett väldigt brak. Simmar precis under meteoren dör - därav meteordöden - och simmar i närheten blir svedda. 


   


När meteoren träffar marken börjar det brinna och saker i närheten går sönder. Simmar från andra hushåll kommer springa dit och kolla vad som står på. Ringer du brandkåren så kommer två/tre brandmän i stället för en.


 


När meteorkraschen är över så finns det en hel del värdefulla skatter på marken att samla - om din sim överlevde, vill säga. 


 


Spöket av en sim som blivit träffade av en meteor är orangea och sprakar och ryker. 


 


Tips


-Det är större chans att din sim blir träffad av en meteor om simmen är uppfinnare. 

-Om du vill att ett barn ska dö av ett meteor nedslag (haha, barnplågare xD), se till att barnet står nära en vuxen - en meteor slår aldrig rätt ner på ett barn.

-Det finns moddar som gör att meteorkrascher sker oftare, men detta rekommenderas dock inte - jag har aldrig provat det men antagligen så kommer det slå ner kometer väldigt ofta, och ditt sims kan bli trögt om du har för många moddar och liknande installerat. 

 

 

Av Sandra - 8 december 2012 10:45

Hade tänkt skriva det här inlägget i förrgår, när det släpptes, men då kraschade internet och igår var jag ju upptagen med annat. "I Monte Vista hittar du ett landskap som är rikt på charm och pengar, där villor med vidsträckt utsikt ligger som pärlband på de mjuka sluttningarna. Utforska det levande samhället genom att besöka berömda museer, ta en promenad på torget eller lär dig kulinariska konster vid en äkta vedeldad ugn. Fyll dina simmars hem med doften av nybakade pizzor, calzone, lasagne och bröd. Finner dina simmar inspirationen som eldar på den kulinariska glöden?"

 


Monte Vista är den sjunde världen som går att köpa i store, men nytt för den här världen är att den endast går att köpa via Monte Vista SimPoint-paketet, alltså inte för vanliga simpoints utan för riktiga pengar. I Monte Vista SimPoint-paketet följer också premiumföremålet Vedeldad ugn och 100 simpoints med. Med Vedeldad ugn kan du: 


 • Ta med dig Italien hem till din trädgård eller ditt kök samtidigt som du förbättrar din matlagningsfärdighet.
 • Baka en mängd nya recept, bland annat: 
  • Tre sorters pizza
  • Nya calzonerecept, bland annat en frukost-calzone för tidiga morgonar
  • Ett utbud av olika lasagner, inklusive speciella vegetariska recept
  • Olika specialbröd 
 • Lura en vampyr med lite vitlökskäk (ny humöreffekt, ""Vitlöksallergi""), eller ge en varulv ett köttigt mål (ny humöreffekt ""Calzone Karnivor)!


 

Från vänster: Calzone Karnivor, Nybakad, Vitlöksallergi, Mamma Mia, och Mmmm, köttigt.

 


 

Föremålen som följer med (förutom världen och vedeldad ugn) är dom här:Bilder på Monte Vista: 

 
Ursäkta att bilderna sitter ihop!

 

Monte Vista SimPoint-paketet kostar 167 kronor men är just nu på rea och kostar bara 134 kronor. Paketet hittar du här.


Källa.

Av Sandra - 7 december 2012 11:49

Ja, Ja, Ja, Ja, Ja, Ja, Jaaaaa!!
Kommer nog dock inte hinna spela något då det är min födelsedag ... Men ska försöka fixa en julheader sen. :D

Av Sandra - 3 december 2012 19:12

Har samlat ihop lite bilder från det kommande prylpaketet - det är ju faktiskt inte jättelång tid kvar tills det släpps! 


           Vad tycker du om prylpaketet?


Av Sandra - 1 december 2012 12:44

Idag gick jag mamma och min lillasyster till en Secondhand butik - för ovanlighetens skull - och gissa vad jag hittade där! 


   The Sims Deluxe Edition! Och för bara 40 kronor! Självklart kunde jag inte låta bli och köpte det. Vill så gärna testa!


Har du fortfarande kvar The sims? 

Av Sandra - 28 november 2012 19:43

Ni som har följt min blogg ett tag vet nog hur jag är; Ena stunden på och gör ett inlägg varannan dag minst och andra stunden av och det kan dröja upp till en vecka innan jag kommer på något bra att skriva om. Men KEEP OUT! Det går över kära läsare.

 

 


För länge, länge, sen så startade jag legacy. Grundaren fick heta Madelene Qward (ett efternamn jag använder otroligt  ofta) och flytta in i Appaloosa Plains. Där skaffade hon ett jobb inom proffsidrott eftersom hennes livslånga önskan är att bli en superstjärna, alltså att nå nivå 9 inom den karriären. 


 


Efter ett tag träffade hon Barrington Diamant som hon vart väldigt fäst vid. Men han visade sig inte vara så ung och åldrades till en åldring efter ett tag av deras förhållande. Madelene gjorde då slut - och en stund senare väntade hon sitt första barn - Gustav Qward. 

 

     


När Gustav blev stor så gifte han sig med Jasmine Adelkrantz (nu Qward) och skaffade ett barn med henne, Mark Qward och senare ett till, Anton Qward.  Madelene är gamling och jobbar som egenföretagare i sin trädgård. Gustav är Detektiv och Jasmine är tjallare inom poliskåren. Familjen har också en väldigt gammal häst som heter Böna.


Madelene.


 

Gustav och Anton.


   

Jasmin.


Böna.


    

Anton.

 

Vill ni veta mer om vad som händer i Qward-huset? Kan ju faktiskt skriva en historia om det. :D 

Sul sul!


Vad roligt att du har hittat min blogg! Jag som driver bloggen heter Sandra och är elva år. Bloggen handlar - som du kanske ser - om sims som jag har spelat sen vintern 2008 när jag fick sims 2 med jultidningarna.

Jag på Sims3.com

Bli gärna än med mig på sims3.com! Där heter jag Vetre98

 

vetre98

Sandra Svarar

Ställ så många frågor du vill, jag blir bara glad! Men tänk på att:

 

-Frågor som "Kan du kolla på min blogg?" tas bort.

-Jag har en PC dator och vet ingenting om Mac.

-Sök i sök rutan innan du frågar. 

-Skicka bara frågor om sims. Inget löjligt. 

-Om det är utanför sims så får du gärna berätta om du har en Mac-dator eller PC-dator.

33 besvarade frågor

Länkar

Kommentarregler

Jag blir jätteglad av kommentarer, så kommentera så mycket du vill! Men tänk på att:

  

-Reklam tas bort så fort som möjligt, så det är bättre att du skriver vad du tycker om själva inlägget och hoppas att någon klickar på dig då. 

-Jag tål kritik, men andra läsare kanske inte gör det. Så om du blir sugen att kritisera nånting, så kritisera mig och inte mina läsare, tack. 

-Skicka bara samma sak 1 gång,  tjata inte. Jag blir förståss inte arg om du råkar skicka dubletter, men tjat är inget för mig. 

Omröstning

På vilken sida tycker du jag ska ha menyavdelningen?
 Vänster
 Höger

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimsSandra med Blogkeen
Följ SimsSandra med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se