SimsSandra

Senaste inläggen

Av Sandra - 17 september 2012 19:08

1. Jag kommer inte att publicera nån del av Önskebrunnen, den här serien läggs ner. Delarna kommer bli svåra att göra och inte alls roliga. Men kanske kommer det en annan historie istället, jag har en idè på g. 


2. Jag har bestämt mig, och det blir Sovrum och Badrum som jag köper med Övernaturligt! Om ni vill gör jag en recension om spelet, trotts att det är rätt så gammalt. Ni bestämmer! :) 

 

3. Jag älskar er läsare som kommenterar och kommenterar. Fortsätt så! ♥ 

 

4. Upptaderingen suger, jag vet, jag vet. Men ingen blir lycklig om jag skriver ett långt åjagmåstebättramigochgeenmassatommalöften-inlägg. Men jag ska nog bättra mig!

 

 

Bildlöst inlägg? Nope. ;) 

ANNONS
Av Sandra - 13 september 2012 08:06

Jag funderar på att köpa övernaturligt (är jättesugen) och isåfall kan man få ett prylpaket och 1000 simpoint på köpet om man köper det på cdon! Frågan är då vilket prylpaket jag ska köpa ...? Det står mellan Utomhuslyx och Stadsliv. 


   


Vad tycker du jag ska köpa? 

 

Uppdtering: Vänta! Jag glömde ju sovrum och badrum, typisk mig. :) 


 

ANNONS
Av Sandra - 9 september 2012 16:14

Okej. Den här idèn kanske inte var bäst ändå, men eftersom jag inte kom på nåt annat att skriva om idag så kan jag lika gärna gör att sånt här inlägg. Ni läsare får avgöra om det är någonting att ha. Och jag måste klicka väldigt hårt på ä:et på mitt skrivbord för att det ska bli nått ä, så om jag missar nått ä är det därför. :)


Över till Mary-Sue och Daniel!

 


 


Det här är alltså Mary-Sue (men jag kallar henne hellre Mary då det är kortare) och Daniel Trevlig, nygifta och på smekmånad i Sunlit Tides, som det skrevs. Jag valde att spela med dom här istället att göra en egen familj för att ... Ja, bara för att, faktiskt. ;)


Mary och Daniels hus är helt otroligt, till att börja med! Väldigt modernt och fint. Jag älskade det!

   


Framsidan.


   


Baksidan.


 


Poolen och ett löpband.


 


Och såklart har dom en ångbastu! Kök och lite vardagsrum. 


Ännu mera vardagsrum ...


      


... och till sist toaletten! 


Nåja. Mary och Daniel är ju som sagt gifta, men hade inte gjort första kyssen än ...? Dom fick göra det så att deras roll som otroligt förälskade ska kunna vara sann.


 


Och lite mera kärlek. ;)


 


Eftersom deras "uppdrag" var att kolla in hur bra Sunlit Tides egentligen var så tog dom en taxi till Stillhetens Hem som följer med premiumutgåvan.


 


Det visade sig vara fantastiskt fint där! Till och med ett bröllopsvalv! Synd att dom redan var gifta ...


   


Paret bytte genast om till badkläder och gick ner till poolen för att slappa lite, och Daniel ville ta ett dopp. Mary stannade kvar i solstolen men kom i alla fall fram till att den var väldigt bekväm och snygg.


 


Efter ett tag erbjöd sig Daniel att ge Mary lite romantisk massage på det nya massagebordet (som också följer med premium utgåvan) och hon kunde inte tack nej. Daniels massage visade sig vara helt otrolig, hon hade blivit helt avslappnad! 


Sen gick dom ner till det nya spabadet (haha, nyanyanya :P) och satt sig. Mary blev genast imponerad av alla bubblor och att det var så varmt och skönt. Daniel blev glad av att se henne så chockad. 


 


Mary gav honom en kyss.


  


Sen gick hon upp och tog sig en dusch i uteduschen, och det gick verkligen snabbt! 


 


När Daniel också hade duschat kom dom överens om att det skulle gå mycket snabbare att kolla igenom hela Sunlit Tides om dom delade på sig och dessutom så vill båda till olika ställen; Mary till ett mysigt ställe uppe på ett berg och Daniel till ett konstgalleri. Dom tog varsin taxi till dom olika ställena och lovade att komma hem lite efter att det blivit mörkt. 


 


Det tog lite längre tid att komma fram till berget än till galleriet, så Daniel kom fram till sitt mål först. han blev chockad över att dom lät galleriet stå så öppet. Fanns det verkligen inga tjuvar? Men det var ju riktigt snyggt, så han tänkte inte mer på det utan började kolla på några målningar istället.


   


När Mary väl kom fram upptäckte hon att berget inte var så litet. Men efter som taxin redan hade åkt i väg var det lika bra att börja klättra. 


 


Galleriet var inte så stort, så Daniel hade kollat på alla saker på ett litet kick. Han tog en taxi till en vulkan som fanns på ön, och tänkte att det kanske skulle kunna vara lite mera spännande en ett galleri.


 


Efter en lång spring tur var Mary äntligen framme. Hon ställde sig och tittade lite på utsikten medans hon andades ut. Då kom tonårskille fram till henne.  


  

 


Killen presenterade sig som Edmunel  och frågade om hon skulle kunna laga lite korv till en fest han skulle ha här uppe på höjden. Mary var inte alls så bra på att laga någon mat alls, men hon sa att hon skulle försöka. 


 


När Daniel kom fram till vulkanen så tyckte han att den var jättecool. Men när han blev inbjuden in i vulkanen av några skumma typer så tackade han genast nej och tog samma taxi därifrån.


 


Mary förstod ganska snabbt att grillning inte var hennes grej, och dessutom höll solen på att gå ner. Skulle hon hinna grilla klart allt tills solen gick ner? Fast förresten så brydde nog sig inte Daniel så mycket om om hon blev sen, så länge det var för ett gott ända mål.


 


Sen hände det fruktansvärda; korvarna satte eld! Mary fick panik och försökte rädda korvarna i all hast, fast då hade dom redan blivit kolsvarta. Hon gömde det som blev kvar av korvarna bakom en dator som en tjej satt och höll på med, och försökte igen.


 


Daniel hade kastat ur sig ett namn på ett ställe för att komma bort från vulkanen så snabbt som möjligt. När han kom fram till stället förstod han att det kanske var lika bra att gilla läget, för stället var jättefint! Dessutom var det fult med folk och det spelades bra musik från högtalarna.


 


Daniel gjorde några drinkar åt sig själv, men när dom var klara kom en tjej fram och tog en av hans drinkar. Daniel kunde ju ha haft fel, men nått sa han att tjejen spanade in honom ...


 


Mary hade gjort ett till försök på grillen med samma resultat; vidbrända kolbitar. Men hon tänkte inte ge upp, även om Edmunel säkert hade börjat bli otålig. Hon hade precis lagt nya korvar på grillen när Edmunel kom fram och sa att han kunde beställa pizza till festen istället. Mary blev lite besviken men sa att det kanske var lika bra. Men när dom nya korvarna blev klara var dom helt okej, men då hade Edmunel redan åkt för att beställa pizza, så hon tog en till kvällsmat istället.


   


Daniel hade pratat lite med kvinnan, som visade sig heta Talei, och upptäckt att dom hade mycket gemensamt. Deras stjärntecken passade till och med ihop! Tillslut kände sig Daniel tillräckligt full för att lägga in en stöt, fast han var på smekmånad med  Mary. Men Talei tog inte alls mot stöten, utan berättade att hon faktiskt var gift! Daniel bad så mycket om ursäkt och åkte hem. Han hade haft nog med äventyr för idag, och dessutom hade det blivit mörkt för lände sen.


 


När Mary satt och åt kom hon och tänka på att det redan hade blivit mörkt, så hon sprang så snabbt hon kunde ner för berget när hon hade ätit klart och ringde en taxi.


 


Daniel var redan hemma när Mary kom och tänka på det här, så han lagade lite höstsallad och satte sig och åt. Sen gick han för att kolla på lite sport. Så länge det inte handlade om Talei så var det bra. 


     

 


När Mary kom in genom dörren så skämdes han så mycket för det som hänt att han gav henne en stor kyss. Sen började dom prata om vad dom gjort, men Daniel hoppade över delen om Talei.


 


Paret gick och satte sig i deras bastu, tätt intill varandra, och fortsatte prata om dagen. 


 


Sen gav han henne en kyss, och en kyss till ...


 


Och sen så tätnade dimman ...


 


Det var inte värlens bästa gameplay, men det var en gameplay, i alla fall. Ni får säga vad ni tyckte. :) Av Sandra - 5 september 2012 20:21

Som rubriken säger; imorgon kommer det sjunde expansionspaketet att släppas! Inte för att jag är så där jättespänd men ... Jag tror jag köper det någon gång om ett tag. Kanske efter att LGR och några sånna har släppt sina recensioner eller jag vet inte. Är helt enkelt inte jättetaggad. Här är några bilder, i alla fall:


           


Inte så jättemånga, med dom hittade jag HÄR. :) 


Förövrigt verkar vissa hår och sånt jättesnygga! Som sagt kanske jag köper det efter ett tag. 


Har du förbokat Övernaturligt, eller tänker du köpa det? 

Av Sandra - 2 september 2012 19:22

Min favorit nedladdningssida till the sims 3 är helt klart Anubis360! Hans kläder och hår är helt perfekta och det är jättelätt att hitta där. Kan sitta där länge och bara installera (om jag kunde skulle jag installera nästan allt, men min dator skulle nog lagga sönder då).  Så om du letar efter hår och kläder, gå in på Anubis360! 


Några grejer därifrån:

 

             

Klicka på bilderna för att komma till nedladdningarna. :) 


Mode · Tips
Av Sandra - 1 september 2012 17:53

 Bonehilda kom för första gången i The Sims Makin' Magic, och i The sims 3 Övernturligt ska hon komma tillbaka! Jag spelade aldrig Makin' Magic, så ska bli trevlig att träffa henne. ;)


   

Bonehilda i Makin' Magic och i Övernaturligt. 


Jag vet knappt någonting om hur Bonehilda kommer att vara i Övernaturligt, fast jag hittade lite fakta om Makin-Magic-Bonehilda på The sims wiki. Vi får väl utgå från att hon är väldigt lik Övernaturligt-Bonehilda. :)


Bonehilda:


Bonehilda är väldigt lik Servo (en modernare SimBot), fast kanske liiite läskigare ... och skummare. Och kusligare. Och en massa andra saker. Fast hon kan:


1. Mata barnen.


2. Ta in tidningen.


 

Bra barnvakt ...?


Dessutom kan hon få omagiska simmar att freaka ur om dom ser henne. Fast ärligt talat skulle nog jag också göra det om jag fick se henne!


 


Bonehilda kommer ifrån en garderob (som jag inte har en aning om hur du får tag i) och om du tröttnar på henne är det bara att säga åt henne att gå tillbaka in i garderoben. Om en bar är placerad på tomten kommer Bonehilda att dricka en drink innan hon går till baka till garderoben. Om det finns gravstenar på tomten kommer hon att vinka till en av dom innan hon går.


 


Rolig fakta: Bonehilda är ett stort fan av Lie Mannen (hon är väl själv en levande död) och om han kommer för att hämta en sim kommer hon ivrigt be om hans autograf och hoppa ut ur garderoben om du har sagt åt henne ska sätta sig där inne. Stygg flicka, Bohilda!

 


Det var i alla fall hur jag förstod det, men jag är ju inte världsbäst på engelska, heller. Om jag har skrivit nånting helt fel någonstans får ni gärna säga till. Och förresten äger jag inga bilder i det här inlägget!

Av Sandra - 28 augusti 2012 08:02

Ja ... nu ser ju bloggen lite annorlunda ut, och det för att den där lila färgen var så himla skrikig och ful. Jag avskydde den verkligen. Det här blev bättre! Tror jag ... Men när färgen ändå skulle ändras fick det bli en ny header också. ;)


 

Precis som den förra headern är denna också gjord på pizap.com.


Nu hinner jag inte skriva mer, måste till skolan, så hej då! Vad tyckte ni om headern och färgen? 

Av Sandra - 27 augusti 2012 19:11

Förutom exchange så vet jag inga ställen som man kan ladda upp simmar, hus och sånt på (dock rekommenderar jag exchange). Fast det kan vara lite klurigt att förstå hur man gör. Därför skriver jag det här!


 

1. Först och främst måste du ju vara medlem, så registrera dig eller logga in. När du registrerar dig så kan du välja mellan en gratisversion och en premiumversion (jag har gratisversionen). Sedan går det snabbt och vips så är du medlem!

 

  2. Klicka på "Upload".

 

  

3. När det här fönstret dyker upp är det dags att öppna startpogrammet för sims. 

 

 

4. Gå in på "Uppladdningar", leta reda på det du vill ladda upp och klicka på "Visa fil".

 

 

5. Nu ska du dra in det du vill ladda upp till det stora plustecknet ...

 

 

6. ... och klicka på "Begin upload".

 

  


7. Nu laddar det lite, och sen är det klart! :) 

 

Nu vet ni det. Har i några frågor eller problem, så fråga på! 

Sul sul!


Vad roligt att du har hittat min blogg! Jag som driver bloggen heter Sandra och är elva år. Bloggen handlar - som du kanske ser - om sims som jag har spelat sen vintern 2008 när jag fick sims 2 med jultidningarna.

Jag på Sims3.com

Bli gärna än med mig på sims3.com! Där heter jag Vetre98

 

vetre98

Sandra Svarar

Ställ så många frågor du vill, jag blir bara glad! Men tänk på att:

 

-Frågor som "Kan du kolla på min blogg?" tas bort.

-Jag har en PC dator och vet ingenting om Mac.

-Sök i sök rutan innan du frågar. 

-Skicka bara frågor om sims. Inget löjligt. 

-Om det är utanför sims så får du gärna berätta om du har en Mac-dator eller PC-dator.

33 besvarade frågor

Länkar

Kommentarregler

Jag blir jätteglad av kommentarer, så kommentera så mycket du vill! Men tänk på att:

  

-Reklam tas bort så fort som möjligt, så det är bättre att du skriver vad du tycker om själva inlägget och hoppas att någon klickar på dig då. 

-Jag tål kritik, men andra läsare kanske inte gör det. Så om du blir sugen att kritisera nånting, så kritisera mig och inte mina läsare, tack. 

-Skicka bara samma sak 1 gång,  tjata inte. Jag blir förståss inte arg om du råkar skicka dubletter, men tjat är inget för mig. 

Omröstning

På vilken sida tycker du jag ska ha menyavdelningen?
 Vänster
 Höger

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ SimsSandra med Blogkeen
Följ SimsSandra med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se